B. Amsterdam
meet.

meeting units & eventzalen.

Voor elke meeting of event heeft B. een geschikte ruimte. Vergaderen in een container of in een kas. De B. panden stimuleren creativiteit en nieuwe ideeën. Kijk welke ruimte geschikt is voor jullie.

Boek je een grote eventzaal of huur je een meeting unit voor een dag? Bekijk hieronder wat we bij B. Amsterdam kunnen bieden.

our business is your playground.
eventzaal-bright-lab
eventzaal-amsterdam-muhammad

events.

Verdeeld over onze drie gebouwen beschikken wij over meer dan 30 eventzalen, van 2 tot 800 personen. We zijn er voor jou als je motivatie en inspiratie nodig hebt, als je op zoek bent naar verbinding, creativiteit of volledige service. Bekijk de ruimtes hier.

🚀Naar de events-website

boardroom-amsterdam

meetings.

Voor elke meeting heeft B. een geschikte ruimte. vergader in een container of in een kas. De B. panden stimuleren creativiteit en nieuwe ideeën. Bekijk welke ruimte geschikt is voor jullie.

event-branding-amsterdam

spice it up.

Heb je al veel ervaring in het organiseren van events en ben je toe aan de volgende stap? Waarbij we kijken naar extra activiteiten zoals padel, entertainment op het event zelf of branding in de panden tijdens het event? 

🚀 Bekijk alle mogelijkheden

BRIGHT lab.

BRIGHT lab is de nieuwste eventzaal bij B. Amsterdam, in samenwerking met Bright by COD. Bij BRIGHT worden de nieuwste innovaties op het gebied van vastgoed gescout, getest en toegepast in de projecten van morgen. Boek hier je zaal van de toekomst!