meetings en events organiseer je bij B.

van congres tot sales pitch, van off-site tot vergadering, van borrel tot diner.

Voor het huren van vergaderruimtes of grote evenementenzalen is B. jouw locatie in Amsterdam. 

Organiseer hier je volgende congres, vergadering, sales pitch en off-site voor je team. Omdat we zoveel verschillende ruimtes voor grote en kleine groepen hebben, kunnen we altijd wel een plek voor jouw event of meeting vinden. 

Voeg je branding toe en geef elke ruimte de uitstraling die je wilt. We denken ook graag met je mee over de verdere invulling van je programma: een interessante spreker of DJ, een sessie in de gym of een padeltoernooi. 

Voor het eten en drinken kunnen we altijd een op maat gemaakt menu samenstellen. Onze in-house cateraar verzorgt het voor je: ontbijt en bittergarnituur, plantaardig of niet, luxe of lekker basic – passend bij jouw event.

eventzaal-bright-lab
eventzaal-amsterdam-muhammad

huur evenementenruimte voor congressen, presentaties en meer, veel meer.

Wij zijn een van de grootste evenementlocaties van Amsterdam. Jaarlijks worden er zo’n 1200 evenementen bij ons georganiseerd. 

B. bestaat uit drie nabijgelegen gebouwen met samen 44 eventzalen geschikt voor 2 tot 800 personen, van 40m2 tot 1000m2. Check hier welke geschikt is voor jouw groep.

🚀Naar de events-website

boardroom-amsterdam

boek een zaal voor jouw meetings en vergaderingen.

Soms heb je voor je vergadering meer ruimte nodig, of wil je buiten je eigen kantoor samenkomen. Huur dan een vergaderzaal bij B. 

We hebben ruimtes die net even anders zijn, van kas tot container, met veel daglicht of juist niet. Een externe vergaderruimte leidt vaak tot nieuwe inzichten, verrassende conclusies of inspirerende creativiteit.

innovatieve ruimte boek je met Bright Lab.

Indruk maken op je gasten in een innovatieve ruimte met zuurstof- en lichtsensoren? Gevuld met modulair meubilair van Pixel en de slimme ramen van Physee? 

Dan is Bright Lab de ideale vergaderruimte voor jouw groep. Een omgeving van de toekomst om samen te komen over jullie plannen voor de toekomst.

huur een green screen studio, livestream studio of interview room.

Van plan om content te maken? Ook daar hebben we aparte ruimtes voor, met en zonder green screen. Ga je een video opnemen of een livestream organiseren? Dan zijn onze studio’s de perfecte backdrop en goed uitgerust om jouw bedrijfspresentatie helemaal tot z’n recht te laten komen. 

Naast de studio’s hebben we ook een aparte ruimte die heel geschikt is voor boardroom style interviews en bedrijfs fotosessies met uitzicht op Groot Amsterdam en Schiphol.

event-branding-amsterdam

we denken mee over je branding en programma.

Omdat we jaarlijks zo’n 1200 evenementen hosten, zijn onze eventmanagers goede sparringpartners om mee te denken over je event. Ze zitten bomvol ludieke ideeën over het integreren van je huisstijl, energizers om het publiek weer op scherp te zetten of sociale en sportieve programmaonderdelen om mensen echt te verrassen. 

Neem samen het programma door en laat ons meedenken.

🚀 Bekijk alle mogelijkheden

maak meer van je meeting.

Een bijeenkomst organiseren houdt niet op bij alleen het boeken van een passende ruimte. Er zijn meer beslissingen te nemen die invloed hebben op het succes van je programmering. 

Onze eventmanagers en vaste partners weten vaak uit ervaring wat de beste keuze is voor AV, catering en meer. Zodat jij de focus op de inhoud kan houden. 

deel scherp en helder met onze AV.

Elke bijeenkomst is anders en daarom gaat onze AV-partner Seeing and Hearing graag met je in gesprek om de wensen voor audiovisueel, green screen, livestream en meer te bespreken.

event-catering-amsterdam

lekker gezond en goed geregeld met onze cateraar.

Start je evenement met een kickstart ontbijt en zet dit voort met een lichte lunch. Sluit de dag af met een uitgebreide borrel of een geserveerd diner. 

Het kan allemaal, van koffie tot kaasplank, van cappuccino tot kroket – onze cateraar Vermaakt stelt graag een menu samen dat bij alle deelnemers in de smaak zal vallen.

zij gingen je voor.

jouw event bij B.

Veel bedrijven hebben al evenementen bij ons georganiseerd. Grote evenementen voor meer dan 800 bezoekers tot het boeken van onze studio voor een livestream, of onze interview studio als backdrop van je bedrijfsfotografie, het kan allemaal.

 Door al die verschillende ruimtes, zijn er genoeg zalen voor break-out sessies. 

Ook kleinere groepen kunnen in alle rust vergaderen zoals ze zelf prettig vinden. De voordelen voor jouw evenement bij B. op een rijtje:

ontdek onze ruimtes.

boek een tour.

"(verplicht)" geeft vereiste velden aan

taal.
wensen.
Vertel ons waar je precies naar op zoek bent!