B. Amsterdam
events.

events B. Amsterdam.

B. is één van de grootste evenementenlocaties in Amsterdam. In 35 eventzalen en meeting units verzorgen we 1.200 evenementen per jaar.

De zalen variëren in grootte van 40 vierkante meter tot 1.000 vierkante meter. Ruimtes die geschikt zijn voor beurzen, congressen, meetings, borrels en bijvoorbeeld presentaties.

point of contact.

 

Babette Ankone

Event Manager

events@b-amsterdam.com

+31202612519

zij gingen je voor.

eventzalen.

De Sheryl, Muhammad, Richard, Arianna, Oprah, Freddy en meer. Alle eventzalen bij B. Amsterdam zijn vernoemd naar grote ondernemers. Mensen die een verschil hebben gemaakt in de wereld. 

Voor meetings en presentaties zijn er de zalen tot 100 man, voor beurzen, congressen en bijvoorbeeld bedrijfsuitjes kan je bij ons ook terecht op het plein, het dakterras of bijvoorbeeld in de Wiechert, onze grootste zaal.

voordelen B. Amsterdam.
  • parkeerdek met 800 plekken.
 
  • inhouse AV-partner.
 
  • mogelijkheid om break-outs toe te voegen.
  • food & beverage door Vermaat catering inhouse.
 
  • goed te bereiken via de A4 en A10.
 
  • zalen tot 1.000m2.
F&B.

Eten en drinken kan een event maken of breken. Hierom hebben wij ervoor gekozen om samen te werken met Vermaat. Vermaat zorgt ervoor dat het mogelijk is om allerlei soorten F&B te regelen op jouw event.

Kies voor handfruit door de dag heen en een Aziatisch buffet in de avond om de bezoekers te verrassen. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Klik dan hieronder.

extra mogelijkheden.
padel-Amsterdam

padel clinic.

Zoek je nog een originele energizer voor jouw event? 1 van onze trainers staat klaar om de gasten kennis te laten maken met padel.

event-branding-amsterdam

branding.

Dompel de gasten onder in jullie eigen branding. Denk aan het bestickeren van de liften, vloer of de zalen zelf.

evenementenlocatie-B-Amsterdam

tour B. ecosysteem.

Met meer dan 300 start-ups en scale-ups binnen de 3 B. gebouwen valt er genoeg te vertellen over ondernemerschap en creativiteit. Neem contact op voor meer informatie.

restaurant-bar-bistro-bureau

rooftop restaurant.

Bar Bistro Bureau is ons rooftop restaurant met uitzicht op Amsterdam. Hier eet je, feest je en borrel je om het event goed af te sluiten.

boek een tour.

"(verplicht)" indicates required fields

taal.
wensen.
Vertel ons waar je precies naar op zoek bent!