B. Amsterdam
// events.

let's create memories together.

Evenementen in alle soorten en maten!

Bij B. hebben we maar liefst 35 evenementenzalen die jou de mogelijkheid bieden om op elke mogelijke manier samen te komen. Of je nu een kleine bijeenkomst organiseert of een groot bedrijfsevenement met 800 deelnemers inclusief sporten, eten en buitenprogramma, bij B. is alles mogelijk.

Onze drie panden hebben geschikte vergaderunits voor kleine meetings en de Wiechert is de perfecte locatie voor grote bedrijfsevenementen. Je kunt deze ruimte zelfs combineren met padel, om vervolgens helemaal los te gaan.

Alles is mogelijk bij B. 

B. staat voor connectie, energie en flexibiliteit. Hierdoor is alles mogelijk en ons team van eventmanagers zorgt ervoor dat de juiste zaalopstelling, audiovisuele apparatuur en catering aansluit bij jouw programma. Wij denken creatief met je mee en zorgen ervoor dat jouw evenement vlekkeloos verloopt.

Ben je benieuwd naar de verschillende zalen en extra mogelijkheden die B. biedt voor jouw evenement? Klik dan hieronder door naar onze toegewijde website en neem contact met ons op! Ons team staat klaar om jou te helpen bij het plannen en organiseren van het perfecte evenement. Of je nu een bedrijfsfeest, productlancering of conferentie organiseert, wij hebben de juiste expertise in huis om jouw evenement tot een succes te maken.

video impressie.

populaire ruimtes.

The Wiechert

  • Onze grootste en meest dynamische zaal
  • 800 pax events

 

The Muhammad

  • Alsof je in een jungle bent, vol groen, zeer energiek
  • 120 pax events

 

The Louis

  • High-tech ruimte met grote schermen op alle muren
  • 200 pax events.

point of contact.

 

Babette Ankone

Event Manager

events@b-amsterdam.com

+31202612519

impressie.