je volgende evenement is bij B.

maak je volgende event onvergetelijk.

Huur evenementenruimte bij B. Amsterdam voor een zorgeloos event.

Jaarlijks worden er meer dan 1200 evenementen bij B. georganiseerd. Stuk voor stuk bijeenkomsten die soepel moeten verlopen, in een fijne ruimte en goed verzorgd op het gebied van catering en AV. 

Het maakt niet uit of het om een meerdaags congres met break-out rooms gaat, een town hall sessie voor het hele bedrijf of een off-site event voor je afdeling – elk evenement moet goed gaan. Daar doen we graag ons best voor. We denken met je mee over de meest passende ruimte, over de programmering, branding, technische zaken en het eten en drinken. 

Maak gebruik van onze expertise zodat jij je kan focussen op een onvergetelijk evenement.

point of contact.

Babette Ankone

Event Manager
events@b-amsterdam.com
+31202612519

onze eventzalen voeden de inspiratie.

Alle verhuurbare zalen bij B. hebben namen gekregen. Namen van bekende leiders en denkers die allemaal ondernemers zijn. We hopen natuurlijk dat hun energie voelbaar is in elke zaal die je huurt. Want elk event gaat goed op extra inspiratie. 

We hebben drie gebouwen op loopafstand van elkaar, met 44 verschillende ruimtes, waardoor je elke keer een andere kan reserveren. Onze evenementenruimtes verschillen in grootte, sfeer en de aanwezigheid van daglicht. 

Op basis van het type evenement, groepsgrootte en het seizoen kunnen we samen de meest geschikte ruimtes kiezen in een van onze B. gebouwen.

boek gemakkelijk een eventzaal.

Deze foto’s geven een impressie van onze eventzalen voor je volgende congres, beurs of trainingsdag. Bekijk al onze ruimtes en kom langs om deze in het echt te bekijken.

zij gingen je voor.

maak meer van je meeting.

Een bijeenkomst organiseren houdt niet op bij alleen het boeken van een passende ruimte. Er zijn meer beslissingen te nemen die invloed hebben op het succes van je programmering. 

Onze eventmanagers en vaste partners weten vaak uit ervaring wat de beste keuze is voor AV, catering en meer. Zodat jij de focus op de inhoud kan houden. 

deel scherp en helder met onze AV.

Elke bijeenkomst is anders en daarom gaat onze AV-partner Seeing and Hearing graag met je in gesprek om de wensen voor audiovisueel, green screen, livestream en meer te bespreken.

event-catering-amsterdam

goed geregeld met onze cateraar.

Start je evenement met een kickstart ontbijt en zet dit voort met een lichte lunch. Sluit de dag af met een uitgebreide borrel of een geserveerd diner. 

Het kan allemaal, van koffie tot kaasplank, van cappuccino tot kroket – onze cateraar Vermaakt stelt graag een menu samen dat bij alle deelnemers in de smaak zal vallen.

jouw event bij B.

Veel bedrijven hebben al evenementen bij ons georganiseerd. 

Grote evenementen voor meer dan 800 bezoekers tot het boeken van onze studio voor een livestream, of onze interview studio als backdrop van je bedrijfsfotografie, het kan allemaal. 

Doordat we verschillende ruimtes bieden, zijn er genoeg zalen voor break-out sessies. 

Ook kleinere groepen kunnen in alle rust vergaderen zoals ze zelf prettig vinden. De voordelen voor jouw evenement bij B. op een rijtje:

ontdek onze ruimtes.

boek een tour.

"(verplicht)" geeft vereiste velden aan

taal.
wensen.
Vertel ons waar je precies naar op zoek bent!