B. Amsterdam
// studio's.

let's create memories together.

Bij B. kan je vergaderen. Of een meeting unit gebruiken voor een belangrijke afspraak met een klant. Of je begint de dag met een goede kop koffie en croissant in onze lounge, waarna je met collega’s in een meeting unit de strategische plannen voor de toekomst doorneemt. Na je meeting sla je nog een balletje op onze padelbanen. Of sluit je de dag af in ons rooftop restaurant met grote daktuin? Wij kijken in ieder geval uit naar je komst!

The Green Screen

Deze studio is perfect voor pitches, presentaties en video’s. Of eigenlijk voor elke situatie; je wil hier een keer hebben gestaan. De studio is compleet ingericht als green room, zodat hier elke achtergrond geprojecteerd kan worden die je wil.

The interview studio

Een studio op een van de meest bijzondere plekken van Amsterdam. Vanuit de boardroom op 9de verdieping van B.3 heb je een geweldig uitzicht over de zowel de ring van Amsterdam, de Zuidas en Schiphol. Ideaal voor het opnemen van een videoboodschap of voor een interview.

Het uitgangspunt is ‘bring your own device’. Wij zorgen voor lampen en twee fauteuils (of een bank), voor de rest zorg je zelf. Als je andere wensen hebt dan denken we graag met je mee.

The broadcast studio

Deze ruimte is ingericht als een complete turn-key livestreamstudio, uitgerust met alle technologie, camera’s en lampen en een crew die je helpt om een volwaardige livestreamproductie te draaien.

studio features.

  • Green screen
  • In-house AV-Partner
  • Op aanvraag

AV-Partner

point of contact.

 

Noud van Looijen

Event Manager

studios@b-amsterdam.com

+31202612519

video.
impressie.