studio space waar je de show steelt.

boek de studio voor jouw content.

Huur een studio bij B. Amsterdam om aantrekkelijke content te creëren.

Wil je een bedrijfsfilm maken en ben je op zoek naar een goede ruimte met green screen? Of heb je een lancering of presentatie die je graag met de wereld deelt via livestream? 

We hebben drie verschillende studio’s die aan deze wensen voldoen. Wij hebben de ruimte, jij creëert de magie.

point of contact.

 

Noud van Looijen

Event Manager
studios@b-amsterdam.com
+31202612519

huur een studio.

Voor het huren van een studio is het goed om te weten wat je kan verwachten. Van de ruimte, de aanwezigheid van AV, het meubilair en de aanwezigheid van ramen. Dit zijn onze drie studio’s:

the green screen.

De Green Screen studio is perfect voor pitches en presentaties met video-opname. De studio is compleet ingericht als green room, zodat elke achtergrond die past bij je verhaal geprojecteerd kan worden. Uiteraard is AV-assistentie aanwezig als dat nodig is.

huur evenementenruimte voor congressen, presentaties en meer, veel meer.

De Interview studio is gelegen op een van de meest bijzondere plekken van Amsterdam. Vanuit de boardroom op de 9e verdieping van B.3 heb je een geweldig uitzicht over zowel de ring van Amsterdam, de Zuidas en Schiphol. Ideaal voor het opnemen van een videoboodschap, het organiseren van een fotoshoot van je team of voor het houden van een interview. Het uitgangspunt is ‘bring your own device’ en er staan lampen, fauteuils of een bank.

eventzaal-amsterdam-muhammad

the broadcast studio.

De Broadcast studio is een ruimte ingericht als een complete turn-key livestream studio, uitgerust met alle technologie, camera’s, lampen en een crew die je helpt om een volwaardige livestream productie te draaien.

video.
impressie.

zij gingen je voor.

maak meer van je meeting.

Een bijeenkomst organiseren houdt niet op bij alleen het boeken van een passende ruimte. Er zijn meer beslissingen te nemen die invloed hebben op het succes van je programmering. Onze eventmanagers en vaste partners weten vaak uit ervaring wat de beste keuze is voor AV, catering en meer. Zodat jij de focus op de inhoud kan houden. 

deel scherp en helder met onze AV.

Elke bijeenkomst is anders en daarom gaat onze AV-partner Seeing and Hearing graag met je in gesprek om de wensen voor audiovisueel, green screen, livestream en meer te bespreken.

event-catering-amsterdam

lekker gezond en goed geregeld met onze cateraar.

Start je evenement met een kickstart ontbijt en zet dit voort met een lichte lunch. Sluit de dag af met een uitgebreide borrel of een geserveerd diner. Het kan allemaal, van koffie tot kaasplank, van cappuccino tot kroket – onze cateraar Vermaakt stelt graag een menu samen dat bij alle deelnemers in de smaak zal vallen.

jouw event bij B.

Vele bedrijven hebben al evenementen bij ons georganiseerd. Grote evenementen voor meer dan 800 bezoekers tot het boeken van onze studio voor een livestream, of onze interview studio als backdrop van je bedrijfsfotografie, het kan allemaal. Doordat we zo’n grote diversiteit aan ruimtes bieden, zijn er genoeg zalen voor break-out sessies. 

Ook kleinere groepen kunnen in alle rust vergaderen zoals ze zelf prettig vinden. De voordelen voor jouw evenement bij B. op een rijtje:

ontdek onze ruimtes.

boek een tour.

"(verplicht)" geeft vereiste velden aan

taal.
wensen.
Vertel ons waar je precies naar op zoek bent!