return of the community lunch.

//nieuw jaar, nieuwe lunch.

 B. Amsterdam staat vooral bekend om haar dynamische gemeenschap.

Er zijn veel verhalen over leden die samenwerken, vrienden introduceren in de gemeenschap en vriendschappen sluiten in de bestaande B.-gemeenschap.

En na een paar delende Covid-jaren is het tijd om die trein weer aan het rollen te krijgen.🚂

We weten allemaal dat de beste connecties gemaakt worden met eten en/of drinken, dus vanaf 1 februari introduceren we een nieuwe versie van de member lunch: DE COMMUNITY-LUNCH 🥗

De Community lunch is de beste plek om de B. community te leren kennen én tegelijkertijd gezond te lunchen!

Maandelijkse B. talks, een duurzaam menu en een combinatie van het beste en slimste uit de community maken wat het hoogtepunt van je dag wordt. Stap weg van je bureau en ga aan een van de lange tafels zitten om te beginnen met verbinden! 🔗

//het concept.

Speciaal voor onze community hebben we een lunchbuffet ontwikkeld. De lunch is gezond, lekker en gericht op duurzaamheid.

Je vindt er sandwiches, soepen en salades. Door het eten in meerdere kleine items aan te bieden, vindt iedereen iets naar zijn zin en wordt verspilling geminimaliseerd.

Het concept is all-you-should-eat en alle verspilling wordt achteraf gemeten en gepresenteerd. Ook zal er elke week een Meatless Monday zijn, waar we zullen smullen als beesten. Herbivoren om precies te zijn.

Dit sluit aan bij de focus op duurzaamheid en wordt een doorlopend concept. Naast lekker eten is de community-lunch een perfecte gelegenheid om in contact te komen met andere B.-leden. Daarom is er elke maand ruimte voor B. talks. Hier kun je pitchen, verhalen vertellen of je unieke talenten laten zien. Je hebt de mogelijkheid om je nieuwste innovatie te presenteren, te pronken met je pianokunsten of een inspirerend verhaal te vertellen aan alle aanwezigen.

Meer details en uitnodigingen volgen!