B. Amsterdam
smart city hub.

smart city hub
B. Amsterdam.

De B. Smart City Hub is de ideale locatie voor last-mile oplossingen en op- en overslag voor e-commerce.

Doordat ruimtes vrij indeelbaar zijn, is het geschikt voor kleinere opslag, maar ook voor grote oplossingen.

Combineer de hub met een kantoor bij B. Amsterdam en heb jouw inventaris altijd binnen handbereik.

heineken-smart-city-hub

contactpersoon.

Tom, manager smart city hub B. Amsterdam

 

Tom Verbeek

zij gingen je voor.

Heineken verzorgt sinds 2022 de overslag van tankbier in de Smart City Hub. Met elektrische, kleinere, tankwagens wordt het tankbier in de binnenstad geleverd.

De bekendste online supermarkt van Nederland is sinds 2019 in de Smart City Hub gevestigd en bedient vanaf hier het grootste gedeelte van Amsterdam.

logo-picnic-smart-city-hub

De snelstgroeiende webshop in padelrackets is binnen de Smart City Hub gegroeid van 0 naar 200m2 opslag om vanuit daar door te groeien naar een serviced-model.

smart city hub.

De B. Smart City Hub ligt pal naast de A4, A9 en A10 en heeft daarmee een strategische ligging t.o.v. de stad Amsterdam. Het pand is 24/7 toegankelijk. 

De bedrijfsruimte is toegankelijk door een verhoogde oprit en is voorzien van overhead- en loopdeuren aan de achterzijde van het pand. De ruimte is flexibel indeelbaar en het buitenterrein biedt ruimte voor veel parkeerplaatsen.

 • 24.000m2 totaal.
 
 • 1.300m2 beschikbaar.
 
 • ruimtes vrij indeelbaar.
 • 80 euro/m2 per jaar.
 
 • 45 euro/m2 per jaar servicekosten.
 
 • onderdeel van een community van 300 bedrijven.
voordelen smart city hub B. Amsterdam.
 • strategische ligging t.o.v. Amsterdam.
 
 • direct bereikbaar vanaf de A4, A10 en A9.
 
 • ruimtes vrij indeelbaar.
 • 2 loading docks.
 
 • 24/7 toegang.
 
 • onderdeel van een community van 300 bedrijven.
B. amsterdam kantoren.

Met de opslag in de Smart City Hub en je flexplek/kantoor in B.Amsterdam word je direct member en onderdeel van de community van B.Amsterdam met meer dan 300 bedrijven! 

Als B.-member kan je ook gebruik maken van de faciliteiten zoals een sportschool, padelbaan, vergaderzalen en evenementruimtes. 

waarom kantoor en opslag combineren?

Efficiëntie, toegankelijkheid, veiligheid en ruimtebesparing zijn de belangrijkste redenen om kantoor en opslag te combineren.

Het checken van de beschikbaarheid van een item wordt gemakkelijker gemaakt. Je loopt naar beneden en ziet in één oogopslag wat je nog aan kunt bieden. Ook hoef je deze ruimte niet meer op kantoor te gebruiken, deze vierkante meters zijn aanzienlijk duurder.

Voor de veiligheid is het combineren ook ideaal. Je bent op de hoogte van de beveiliging en kan altijd inzien wat er gebeurt op locatie.

B. Amsterdam en de Smart City Hub zijn al jaren ingespeeld op deze combinatie. Boek een tour om erachter te komen of deze combinatie ook voor jullie werkt.

boek een tour.

"(verplicht)" indicates required fields

taal.
wensen.
Vertel ons waar je precies naar op zoek bent!