vacature: facilities manager.

Bij B. Amsterdam zijn we opzoek naar een Facilities Manager (medior) om ons team te komen versterken.

Eric, coworker bij B.Amsterdam

// over ons.

B. Amsterdam is dé startup-hub van Amsterdam. Verdeeld over drie gebouwen en 17 verdiepingen werken er meer dan 3.000 members bij meer dan 300 bedrijven. Van freelancers, start- en scale-ups tot corporates. B. is een dynamische omgeving waar altijd iets gebeurt. We zijn een stad in een gebouw. Bij ons kan je werken, vergaderen, eten en sporten. work.

Naast co-work en office verzorgen wij ook ongeveer 2.500 evenementen per jaar. Van een executive lunch voor Akzo Nobel tot grote producties als The Best Social Awards. meet.

Om het cliche work hard, play hard werkelijk waar te maken vind je bij ons ook padel-banen, de B.Gym, Stach coffee corners en het fantastisch dakterras van Bar Bistro Bureau. play. 

// over de baan.

Ben jij graag het eerste aanspreekpunt en het gezicht van B. Amsterdam? En ben je daarbij ook een echte servicegerichte en gastvrije regelaar die kan communiceren op verschillende niveaus? Dan zoeken we jou! B. Amsterdam verzorgt zelf alle facilitaire dienstverlening voor haar members in de drie panden, en wij zoeken versterking.

Als Facilities Manager zorg jij ervoor dat alles strak geregeld is en onze members onbezorgd van alle facetten van B. kunnen genieten. Je past je makkelijk aan en voelt goed aan waar de behoefte ligt. Ook beschik je over de juiste kwaliteiten om de belangen van alle betrokken partijen te waarborgen. Je zal nauw samenwerken met onze andere Facility Manager, samen verdelen jullie de dagelijkse werkzaamheden. Jullie zorgen ervoor, samen met onze handymen, dat alle klussen in de panden worden uitgevoerd. Daarnaast pak je kleine en grotere projecten op en regelt zorgvuldig de administratieve afhandeling. 


// een greep uit jouw werkzaamheden & verantwoordelijkheden.

  • dagelijkse aansturing van het frontdesk team en de technische dienst
  • je helpt ons om onze services verder te ontwikkelen
  • je hebt nauw contact met de beheerder van onze panden en alle betrokken leveranciers
  • het optimaliseren van de interne processen
  • verantwoordelijk voor een deel van het projectmanagement binnen de facilitaire afdeling
  • contractbeheer en relatiemanagement
  • dagelijkse afhandeling en aansturing van de servicetickets
  • je bent het aanspreekpunt voor vragen en verzoeken van de members & bezoekers
  • beantwoorden van vragen en verzoeken zowel telefonisch als per mail
 
Solliciteer via Homerun
B-Amsterdam