B. Amsterdam
// work.

offices & cowork.

B. Amsterdam vult ruimtes met energie en mensen. Wij zijn een stad in een gebouw. 

Wij bouwen communities.

Je kan bij ons ondernemen, werken, vergaderen, feest vieren, sporten en eten. Je wordt member bij B. door een kantoor te huren of een flexplek. Wij hebben voor iedereen de juiste ruimte, van 20 m2 tot hele verdiepingen. Wij hebben plek voor iedereen die openstaat voor connectie.

De B. community bestaat uit toekomstbouwers. Innovaties ontstaan door samen te werken en ideeën te delen. Dit stimuleren en faciliteren wij. Word ook B. member.

kantoren.

Elke ruimte bij B. heeft een unieke sfeer. Start in een kleine kantoorruimte van 20m2 en groei door naar een gehele eigen verdieping met verschillende meeting units. Check alle mogelijkheden.

cowork.

Ben je op zoek naar een goede werkplek voor 1 tot 7 dagen per week? Een werkplek waarmee je ook nog onderdeel uitmaakt van een levendige community? Klik dan hier en boek een tour met Rijkje!

B. Business Run

community.

Bij B. is de community van meer dan 2.000 members heel belangrijk. Wij stimuleren elke dag connectie tussen alle members, want samen kan je groeien en innoveren. De community lunch is elke dag een goed moment om elkaar te leren kennen. Of tijdens een van de vier grote community events, de maandelijkse pubquiz of op de padelbaan (overdag gratis voor members!). Leer de community hier kennen.