B. Amsterdam
work.

kantoren & coworking space.

Wil je een kantoorruimte of flexwerkplek huren in Amsterdam? 

B. Amsterdam verhuurt binnen 3 panden in de Nieuwe Meer Oost 200 kantoren en 100 flexwerkplekken. Maar B. is niet zomaar een verzamelgebouw..

B. vult ruimtes met energie en mensen. Wij zijn een stad in een gebouw. 

Je kan bij ons werken, sporten, eten of bijvoorbeeld naar de fysio. Door één van de kantoren of werkplekken binnen de B. panden te huren word je member bij B. 

Bekijk hieronder wat het meest aansluit bij wat jij zoekt.

werkplekken B. Amsterdam
kantoorruimte huren amsterdam

kantoren.

Elke ruimte bij B. heeft een unieke sfeer. Huur een kantoorruimte van 20m2 en groei door naar een gehele eigen verdieping of meer.

Of creëer een plek voor je team waar je nog jaren goed zit. 

Check alle mogelijkheden hier. Oppervlaktes variëren van 20m2 tot 1.500m2.

b-amsterdam-cowork

cowork.

Ben je op zoek naar een goede flexwerkplek voor 1 tot 7 dagen per week? Een werkplek waarmee je ook nog onderdeel uitmaakt van een levendige community? Klik dan hier en boek een tour met Rijkje!

B. Business Run

community.

Bij B. is de community van meer dan 2.000 members heel belangrijk. Wij stimuleren elke dag connectie tussen alle members, want samen kan je groeien en innoveren. 

De community-lunch is elke dag een goed moment om elkaar te leren kennen. Of tijdens een van de vier grote community events, de maandelijkse pubquiz of op de padelbaan (overdag gratis voor members!). Leer de community hier kennen.