cowork zoals je wilt, waar je wilt.

onze cowork geeft energie.

Coworking is de ideale manier om samen te werken, zonder te hoeven samenwerken. Heel geschikt voor freelancers en ZZP’ers die alleen werken, maar graag een ruimte met anderen delen. Onze coworkruimte is een professionele werkomgeving die jouw werkdag van inspiratie en energie voorziet – zien werken, doet werken. 

En nieuwe contacten? Die leer je kennen tijdens de community-lunch, als je naast elkaar werkt, of een van de community-events bezoekt.

contactpersoon.

Rijkje cowork community manager B. Amsterdam

Rijkje Hoiting

Cowork Community Manager

je plek binnen een hechte coworking community.

De kracht van coworking is het werken tussen andere professionals – om de energie te voelen van andere members. Onze cowork members verkiezen een professionele werkomgeving boven het comfort van een thuiswerkplek of de dynamiek van een lokale koffiebar. Coworking bij B. brengt het allemaal samen – een fijne werkplek met aparte belhokjes omringd door mede-members en met koffies van STACH. 

Met een cowork membership heb je toegang tot een werkplek voor elke dag of enkele dagen per maand – of een eigen bureau voor je beeldscherm. Kan je die foto van je kat toch nog ergens neerzetten.

cowork ruimte bij B. Amsterdam

onze 4 tips over cowork in Amsterdam.

In Amsterdam vind je veel cowork locaties waar altijd wel een plek bij zit die bij je past. Om je op weg te helpen in je zoektocht, delen we je onze 4 tips over coworking in Amsterdam. Zodat je weet waar je op moet letten voordat je een membership afsluit.

onze members aan het woord.

Een kantoor moet voldoen aan jouw standaarden, en sfeer krijg je niet zomaar. Die maak je samen. Hieronder stellen een aantal members zich voor. Ze vertellen wat ze doen en wat de sfeer bij B. Amsterdam zo uniek maakt.

 Luister naar de mensen achter Devence by Deloitte, Startupbootcamp, Braingineers, Ekomenu, Jong Ondernemen en Product for Product en waarom ze hun beste werk bij B. gedaan krijgen.

kies de cowork plek die bij je past.

Flexibiliteit is belangrijk voor jou als freelancer. Daarom bieden we je verschillende opties waarop je coworker bij B. kunt worden. Je kunt al member worden met toegang voor 5 of 8 dagen per maand. De ideale oplossing als je bijvoorbeeld op andere dagen bij klanten op kantoor werkt, of wanneer je het combineert met thuiswerken. 

Ga voor 12 dagen als je liever vaker bij ons wilt werken. Werk je met een beeldscherm of zit je liever altijd op dezelfde plek? Kies dan een vaste werkplek met eigen bureau.

boek nu je cowork plek.

5 dagen per maand.
99 per maand
  •  

boek nu je cowork plek.

8 dagen per maand.
130 per maand
  •  

boek nu je cowork plek.

12 dagen per maand.
160 per maand
  •  
Populair

boek je vaste werkplek.

fixed desk full-time.
275 per maand
  •  

kom je nieuwe werkplek bekijken.

B-Amsterdam-werkplekken-events

ruimte om te groeien in onze gebouwen.

B. Amsterdam bestaat uit drie gebouwen die op steenworp afstand van elkaar gelegen zijn. Het zijn drie aparte gebouwen, simpelweg B.1, B.2 en B.3 genaamd. Ieder heeft een uniek karakter maar altijd met de B. spirit. De gebruikers van B.1, B.2 en B.3 vormen samen onze B.community. 

Een community die waarde hecht aan de flexibiliteit in kantoorruimte, want er is een passende plek voor elk bedrijf – met de mogelijkheid door te groeien naar een groter kantoor. Ook kan iedere community-member in elk gebouw werken en samenkomen.

maak elke werkdag anders. let’s play.

Elke dag is anders en brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Zorg voor ontspanning op zulke momenten en breek uit je werkbubbel. We zijn een stad in een gebouw en net als in de echte stad, is er genoeg te doen. 

Kies voor een potje padel, zweet de stress uit je lijf in de B. gym, bestel een gezonde lunch als energieboost of verwen jezelf met iets lekkers bij de koffiebar. Wat je ook kiest, bij B. kan het allemaal wanneer jij wilt.

Bar Bistro Bureau in B.1

Bar Bistro Bureau.

Noem het een bar. Noem het een bistro. Noem het je werkplek. Of je woonkamer. Bij Bar Bistro Bureau bereidt onze chef de heerlijkste lunches, hapjes, snacks en diners. Perfect voor tussendoor – alleen, met je collega’s of voor je (bedrijfs)feest. 

Gelegen op ons dakterras omringd door groen, met jeu des boulesbaan en DJ booth voor dansjes tussendoor.

B. Amsterdam padel.

De populariteit van padel is ongekend en dat is bij ons niet anders. Als echte aanjagers van deze sport staan we al een aantal jaren bekend als de plek in Amsterdam voor padel. Wij hebben 6 overdekte padelbanen, waarvan één geschikt voor 1 tegen 1 potjes. 

Maak je eigen padel poule op kantoor, vind je nieuwe padelbuddy via de B. community app of bezoek ons in de avond met je vriendengroep. In de daluren is padel gratis voor members en banen zijn ook te boeken door non-community members.

padelbaan-amsterdam

Bgym.

Voor een gezonde geest is een gezond lijf van belang. Onderhoud je lichaam of daag jezelf uit – hoe je ook sport, bij de Bgym kan altijd terecht. Leef je uit tijdens de HIIT of op de boksvloer. Volg groepslessen, boek een PT-sessie of ga lekker zelf aan de slag. De Bgym is open voor iedereen en B. community members krijgen korting.

STACH-shops.

Bij binnenkomst van ieder B. gebouw vind je direct een STACH shop. Een fijne plek voor een verse latte, gezonde snack of smakelijk tussendoortje. En niet alleen dat, het is ook een prettige spot voor toevallige ontmoetingen met andere community members.

verover de wereld hoe en waar jij wilt.

Is een kantoor niet wat je nu nodig hebt? Bij B. Amsterdam kan je uit verschillende werkomgevingen kiezen die passen bij elke fase van je bedrijf.

start-up floor

voor start-ups en groeiende teams.

kantoren.

van 20m2 tot 1.400m2, wat past bij jullie bedrijf?

community.

een begrip met ruim 3.000 members.
kantoorruimte huren amsterdam

jouw kantoor op maat.

Huur een kantoor bij B. voor een eigen werkomgeving in jouw huisstijl passend bij je teams. Een kantoor om samen te overleggen, omdat digitale meetings niet genoeg zijn. Om samen te werken, want high fives geef je beter in het echt. En om samen te komen om met elkaar het weekend in te luiden. 

Bij B. huur je een kantoor met toegang tot extra werkplekken in de community area, vergaderruimtes, maar ook de Bgym, padelbanen en het rooftop restaurant. Onze community hub is verspreid over drie B. gebouwen, dus je vindt altijd een kantoor in de grootte die past bij jouw bedrijf om samen te gaan knallen.

vliegende start op de start-up floor.

Als startend bedrijf ben je soms nog niet helemaal klaar voor een eigen kantoor, maar wel een werkomgeving die meer privacy biedt dan coworking. Snappen we helemaal. Daarom is de start-up floor de perfecte plek voor jouw bedrijf. 

Op deze verdieping bieden we start-ups een eigen werkeiland waar je met je (groeiende) team kan samenwerken. De perfecte broedplaats voor elk startend bedrijf om samen verder te bouwen aan de volgende fase.

grote-eventzaal-amsterdam

ontmoet en organiseer.

B. is één van de grootste evenementenlocaties van Amsterdam en de ideale plek voor beurzen en congressen met verschillende break-out rooms. Ook voor (kleinere) vergaderingen kan je bij B. terecht – we hebben ruimtes voor meetings van 8 tot 1000 personen. 

We kunnen ook meedenken over je gehele programmering met sportieve activiteiten in de Bgym of op de padelbanen met een afsluitende borrel of diner in ons rooftop restaurant Bar Bistro Bureau.

B. Business Run

kom bij de B. community.

Onze members zijn werkende professionals vanuit allerlei sectoren. De gemeenschappelijke deler is dat zij het allemaal belangrijk vinden dat hun werkomgeving meer is dan een plek is van waaruit ze de wereld bestormen. Ze staan open voor verbinding, om elkaar te motiveren, maar ook om gewoon lol te hebben. 

De B.community managers zijn er om contact te stimuleren, connecties te maken en voor een gezellig praatje. Zij brengen de community samen van founders en teammembers van start-ups, scale-ups, freelancers tot corporate innovators.

boek een tour en voel de energie van onze community.

boek een tour.

"(verplicht)" geeft vereiste velden aan

taal.
wensen.
Vertel ons waar je precies naar op zoek bent!