B. Amsterdam
// cowork.

een goed bureau is het halve werk.

De coworking space bij B. is dé plek waar het allemaal ooit is begonnen. In een volledig leeg pand werden hier in 2014 de eerste werkplekken gecreëerd. En nog steeds vormen deze ruimte en de co-workers het hart van de B. community.

Hier komen zzp-ers en startende ondernemers samen. Je werkt aan je eigen business terwijl je bent omringd door andere ondernemers waarmee je kan sparren. Of samen lunchen en deelnemen aan de maandelijkse pubquiz. Ook is er een vaste groep co-workers die samen padelt. Met de juiste mensen om je heen heb je de mogelijkheid om de toekomst te veranderen en impact te maken.

member app.

De B. member-app bestaat uit meer dan 1.000 members die openstaan voor connectie. Start-up founders, corporate innovators en hardgroeiende scale-uppers drinken graag een biertje, delen in kennis of spelen samen padel. Jij kunt hier onderdeel van uitmaken.

community events.

B. community-events zijn gefocust op connectie, leren en well-being. Bekende, terugkomende events zijn de pubquizzen, pitch-wedstrijden, Ugly Sweater Christmas Party’s en Back to Building Business BBQ’s.

member perks.

De B. panden vormen een stad. En in deze stad vind je een gym, 6 padelbanen, een rooftop restaurant, 3 STACH-shops en een fysiotherapeut. B. geeft jou als member korting. Denk aan gratis padel tijdens daluren of korting op een abonnement bij de Bgym.

Daarnaast is er een preferred partner program met interessante voordelen op bijv. kantoorartikelen, planten en hosting.

huur een bureau.

Flex 5 dagen
  • € 90,00

Flex 8 dagen
  • € 117,50

Flex 12 dagen
  • € 145,00

Vaste plek
  • € 255,00

Locker & Mailbox
  • € 25,00 

Alle prijzen zijn per maand.

point of contact.

 

Rijkje Hoiting

Co-work Community Manager

rent@b-amsterdam.com

aanbod.

Begin met flexwerken

12 dagen per maand.
145 per maand
  • Je eigen bureau
  • Deelname aan Community Events
  • Toegang tot de B. App en Member Perks
Popular
video.
laatste nieuws.

B. 2023

connecting the minds that build our future. We zien een samenleving waar we elkaar steeds meer digitaal ontmoeten. We zijn

lees verder »
impressie.

"Of je nu kiest voor fixed of flex, er is altijd een plekje voor jou en je nieuwste business idee".