een eigen kantoorruimte om de wereld te bestormen

jouw kantoor in jouw huisstijl.

Huur bij B. Amsterdam een kantoor – jouw eigen vierkante meters waar het hele team kan samenkomen. Om te werken, overleggen en successen te vieren. 

Je huurt een kantoor en geeft het een eigen smoel door je huisstijl toe te voegen en de indeling zelf te bepalen. Een werkplek die voldoet aan de wensen van elke moderne professional midden in een bruisende community.

contactpersoon.

maaike community manager

Maaike Vissers

een kantoor huren bij B. komt met vele voordelen.

Het kantoor is de basis voor je bedrijf, maar is meer dan gewoon een ruimte om samen te werken. Het is ook onderdeel van je identiteit. 

Niet alleen vinden medewerkers het fijn om een eigen werkomgeving te hebben, je merkpositionering wordt er ook door versterkt. Vind de juiste ruimte en maak indruk op het nieuwe talent.

De professionals van nu zien graag een moderne, energieke werkomgeving die veel extra perks te bieden heeft. Perks zoals:

kantoorruimte-amsterdam-huren

handige tips bij het huren van een kantoor in Amsterdam.

Iedere verhuurder werkt met andere termen om dezelfde onderdelen te beschrijven, de ene vierkante meter is de andere niet en huurtermijnen verschillen per ruimte.

Lees voor je een contract afsluit dit artikel om goed op de hoogte te zijn van de tips en tricks rondom het huren van een kantoor.

onze members aan het woord.

Sfeer krijg je niet zomaar. Die maak je samen. 

Hiernaast stellen een aantal members zich voor. Ze vertellen wat de sfeer bij B. Amsterdam zo uniek maakt. 

Luister naar de mensen achter Devence by Deloitte, Startupbootcamp, Braingineers, Ekomenu, Jong Ondernemen en Product for Product en waarom ze hun beste werk bij B. gedaan krijgen.

B-Amsterdam-werkplekken-events

ruimte om te groeien in onze gebouwen.

B. Amsterdam bestaat uit drie gebouwen die op steenworp afstand van elkaar gelegen zijn. 

Het zijn drie aparte gebouwen, simpelweg B.1, B.2 en B.3 genaamd. Ieder heeft een uniek karakter maar altijd met de B. spirit. 

De gebruikers van B.1, B.2 en B.3 vormen samen onze B.community. Een community met dezelfde doelen en waarden.

nu te huur: onze laatste kantoren.

B. Amsterdam bestaat uit 3 gebouwen in de Nieuwe Meer Oost, met 200 kantoren tussen 20m2 en 1.500m2. 

En omdat we weten dat flexibiliteit in elke fase van je bedrijf belangrijk is, bieden we korte huurcontracten en doorgroeimogelijkheden. Kom langs voor een rondleiding en vind je nieuwe kantoor.

mogen wij jou leren kennen?

maak elke werkdag anders. let’s play.

Elke dag is anders en elke dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Zorg voor ontspanning op zulke momenten en breek uit je werkbubbel. We zijn een stad in een gebouw en net als in de echte stad, is er genoeg te doen. 

Kies voor een potje padel, zweet de stress uit je lijf in de B. gym, bestel een gezonde lunch als energieboost of verwen jezelf met iets lekkers bij de koffiebar. Wat je ook kiest, bij B. kan het allemaal wanneer jij wilt.

Bar Bistro Bureau in B.1

Bar Bistro Bureau.

Noem het een bar. Noem het een bistro. Noem het je werkplek. Of je woonkamer. Bij Bar Bistro Bureau bereidt onze chef de heerlijkste lunches, hapjes, snacks en diners. Perfect voor tussendoor – alleen, met je collega’s of voor je (bedrijfs)feest. 

Gelegen op ons dakterras omringd door groen, met jeu des boulesbaan en DJ booth voor dansjes tussendoor.

B. Amsterdam padel.

De populariteit van padel is ongekend en dat is bij ons niet anders. Als echte aanjagers van deze sport staan we al een aantal jaren bekend als de plek in Amsterdam voor padel. Wij hebben 6 overdekte padelbanen, waarvan één geschikt voor 1 tegen 1 potjes. 

Maak je eigen padel poule op kantoor, vind je nieuwe padelbuddy via de B. community app of bezoek ons in de avond met je vriendengroep. In de daluren is padel gratis voor members en banen zijn ook te boeken door non-community members.

padelbaan-amsterdam

Bgym.

Voor een gezonde geest is een gezond lijf van belang. Onderhoud je lichaam of daag jezelf uit – hoe je ook sport, bij de Bgym kan altijd terecht. Leef je uit tijdens de HIIT of op de boksvloer. Volg groepslessen, boek een PT-sessie of ga lekker zelf aan de slag. De Bgym is open voor iedereen en B. community members krijgen korting.

STACH-shops.

Bij binnenkomst van ieder B. gebouw vind je direct een STACH shop. Een fijne plek voor een verse latte, gezonde snack of smakelijk tussendoortje. En niet alleen dat, het is ook een prettige spot voor toevallige ontmoetingen met andere community members.

verover de wereld hoe en waar jij wilt.

Is een kantoor niet wat je nu nodig hebt? Bij B. Amsterdam kan je uit verschillende werkomgevingen kiezen die passen bij elke fase van je bedrijf.

start-up floor

voor start-ups en groeiende teams.

cowork.

word jij onderdeel van de B. community?

community.

een begrip met ruim 3.000 members.

vliegende start op de start-up floor.

Als startend bedrijf ben je soms nog niet helemaal klaar voor een eigen kantoor, maar wel een werkomgeving die meer privacy biedt dan coworking. Snappen we helemaal. Daarom is de start-up floor de perfecte plek voor jouw bedrijf. 

Op deze verdieping bieden we start-ups een eigen werkeiland waar je met je (groeiende) team kan samenwerken. De perfecte broedplaats voor elk startend bedrijf om samen verder te bouwen aan de volgende fase.

b-amsterdam-cowork

kies voor cowork.

Coworking is ideaal voor zelfstandige ondernemers en freelancers. Met een cowork membership bij B. kies je voor een stimulerende werkomgeving omringd door andere professionals. Een werkomgeving waar je gemakkelijk contact maakt met andere freelancers om samen te sparren, te padellen of een kop koffie te halen. 

Behoefte aan privacy? Hebben we ook aan gedacht, want op onze coworking floors vind je altijd aparte ruimtes voor je calls of om in stilte geconcentreerd meters te maken.

grote-eventzaal-amsterdam

ontmoet en organiseer.

B. is één van de grootste evenementenlocaties van Amsterdam en de ideale plek voor beurzen en congressen met verschillende break-out rooms. Ook voor (kleinere) vergaderingen kan je bij B. terecht – we hebben ruimtes voor meetings van 8 tot 1000 personen. 

We kunnen ook meedenken over je gehele programmering met sportieve activiteiten in de Bgym of op de padelbanen met een afsluitende borrel of diner in ons rooftop restaurant Bar Bistro Bureau.

B. Business Run

kom bij de B. community.

Onze members zijn werkende professionals vanuit allerlei sectoren. De gemeenschappelijke deler is dat zij het allemaal belangrijk vinden dat hun werkomgeving meer is dan een plek is van waaruit ze de wereld bestormen. Ze staan open voor verbinding, om elkaar te motiveren, maar ook om gewoon lol te hebben. 

De B.community managers zijn er om contact te stimuleren, connecties te maken en voor een gezellig praatje. Zij brengen de community samen van founders en teammembers van start-ups, scale-ups, freelancers tot corporate innovators.

kom langs voor een vrijblijvende rondleiding. blijf voor de dynamiek.

boek een tour.

"(verplicht)" geeft vereiste velden aan

taal.
wensen.
Vertel ons waar je precies naar op zoek bent!

840 m2 in B.1.

In 2014 was dit één van de eerste ruimtes die werd gerealiseerd binnen B. Amsterdam. En gelijk één van de grotere.

Het kantoor heeft een industriële uitstraling die valt aan te kleden op welke manier je maar wilt. 

Een ballenbak toevoegen? Let’s go. 3 tafeltennistafels? Be my guest. Of creëer een goede werkomgeving waar ieder soort meeting en werk een goede plek krijgt.

 • B.1, 3e verdieping
 • 840 m2
 • 7 meeting units
 • 2 pantries 
 • Opnamestudio
 • Deelverhuur mogelijk vanaf 420 m2

Boek een tour met Florentine of Maaike om een goede indruk te krijgen van de ruimte.

220 m2 in B.2.

B.2 is het gebouw waar je je als snelgroeiend bedrijf gelijk thuisvoelt. Je vindt er gelijkgestemden en bedrijven in dezelfde fase.

En daarbinnen huur je nu een volledige eigen verdieping met 2 meeting units en een pantry. Die vorig jaar volledig opnieuw is gestyled.

Meerdere open ruimtes bieden plek voor computers en eventueel zitjes. 

 • B.2, 1e verdieping
 • 220 m2
 • 2 meeting units
 • 1 pantry

Boek een tour met Florentine of Maaike om een goede indruk te krijgen van de ruimte.

420 m2 in B.2.

In dit kantoor voel je de mogelijkheden.

Door een strakke basis kan je er in deze ruimte voor kiezen om je wildste dromen uit te laten komen.

Verf de meeting units, bouw een basketbalveld, creëer een woonkeuken.

Of zet het vol met computers en knal naar die volgende investeringsronde.

 • B.2, 1e verdieping
 • 420 m2
 • 2 meeting units
 • 1 pantry

Boek een tour met Florentine of Maaike om een goede indruk te krijgen van de ruimte.

540 m2 in B.3.

Dit kantoor ademt energie, creativiteit en productiviteit.

De layout van het kantoor zorgt ervoor dat je de hele dag op andere plekken kunt werken. En samen kunt werken.

In het oude Nissan gebouw aan de Johan Huizingalaan vind je hiernaast een grote lounge en meerdere eventzalen voor grotere meetings en events.

 • B.3, 3e verdieping
 • 540 m2
 • 3 meeting units
 • 1 pantry

Boek een tour met Florentine of Maaike om een goede indruk te krijgen van de ruimte.

450 m2 in B.3.

Veel licht en de visgraatvloer kenmerken dit kantoor.

Hier kan je de indeling volledig zelf bepalen, al zal de focus op het uitzicht liggen.

In het oude Nissan gebouw aan de Johan Huizingalaan vind je hiernaast een grote lounge en meerdere eventzalen voor grotere meetings en events.

 • B.3, 1e verdieping
 • 450 m2
 • 3 meeting units
 • grote raampartijen

Boek een tour met Florentine of Maaike om een goede indruk te krijgen van de ruimte.

885 m2 in B.1.

Dit recent gestylede kantoor op de 4e verdieping van B.1 heeft immens veel mogelijkheden om teams bij elkaar te zetten, calls te doen in stilte en bijvoorbeeld te lunchen in een aparte ruimte.

In dit pand vind je ook de padelbanen, gym en 1 verdieping hoger bar bistro bureau.

 • B.1, 4e verdieping
 • 885 m2
 • 7 meeting units
 • eigen pantry

Boek een tour met Rijkje of Maaike om een goede indruk te krijgen van de ruimte.

370 m2 in B.1.

Jouw team verdient een ruimte waar ze graag samenkomen, sparren, brainstormen, maar ook lunchen en borrelen.

Deel deze ruimte in zodat jouw ruimte er optimaal gebruik van maakt. De ruimte is er.

 • B.1, 2e verdieping
 • 370 m2
 • 2 meeting units
 • volledig ingerichte keuken
 • lounge area

Boek een tour met Rijkje of Maaike om een goede indruk te krijgen van de ruimte.

136 m2 in B.1.

Misschien herken je het thema in dit kantoor al.

Fan van geel of niet, dit kantoor maakt je vrolijk. Van het licht, van de ruimte en de indeling. Maar deze moet je zien om te begrijpen. 

 • B.1, 1e verdieping
 • 136 m2
 • 1 meeting unit
 • eigen pantry

Boek een tour met Rijkje of Maaike om een goede indruk te krijgen van de ruimte.