smart city hub is de opslag vlakbij elke afslag

de last-mile van je inventaris naar jouw klanten.

De B. Smart City Hub is de ideale locatie voor last-mile oplossingen en op- en overslag voor e-commerce. Doordat ruimtes vrij indeelbaar zijn, is het geschikt voor kleinere opslag, maar ook voor grotere voorraden. 

Door de locatie nabij de A4, A9 en A10 en de hoofdwegen richting Amsterdam-West en Zuid, is het ook praktisch voor last-mile transport. Inclusief bij het huren van opslagruimte is een membership bij B. 

Zo kan je werken tussen andere ondernemers en zelfstandigen met jouw inventaris altijd binnen handbereik. Meer ruimte nodig voor je team? Dan is het handig om, naast de opslag hub, ook een kantoor te huren. Dat kan ook bij B.

heineken-smart-city-hub

contactpersoon.

Tom, manager smart city hub B. Amsterdam

 

Tom Verbeek

zo doen zij het.

Sinds 2022 slaat Heineken de overslag van tankbier in de Smart City Hub op. Met kleine, elektrische tankwagens wordt het tankbier in de binnenstad van Amsterdam geleverd.

logo-picnic-smart-city-hub

Picnic is de bekendste online supermarkt van Nederland en is sinds 2019 in de Smart City Hub gevestigd. Vanaf hier leveren zij boodschappen aan de bewoners van Amsterdam.

Padelcasa is de snelst groeiende webshop in padelrackets. Dat hebben we gemerkt, want zij zijn binnen de Smart City Hub gegroeid van 0 naar 200m2 opslag om vanuit daar door te groeien naar een serviced-model.

wat onze City Hub zo’n slimme keuze maakt.

De B. Smart City Hub ligt pal naast de A4, A9 en A10 en heeft daarmee een strategische ligging ten opzichte van Amsterdam. De bedrijfsruimte is 24/7 toegankelijk en heeft een verhoogde oprit met overhead- en loopdeuren aan de achterzijde van het pand. De ruimte is flexibel indeelbaar en het buitenterrein biedt ruimte voor veel parkeerplaatsen. 

Alle handige getallen op een rijtje over onze Smart City Hub:

verover de wereld hoe en waar jij wilt.

Is opslag niet wat je nu nodig hebt? Bij B. Amsterdam kan je uit verschillende werkomgevingen kiezen die passen bij elke fase van je bedrijf.

kantoren.

van 20m2 tot 1.400m2, wat past bij jullie bedrijf?

start-up floor

voor start-ups en groeiende teams.

cowork.

word jij onderdeel van de B. community?

community.

een begrip met ruim 3.000 members.
kantoorruimte huren amsterdam

jouw kantoor op maat.

Huur een kantoor bij B. voor een eigen werkomgeving in jouw huisstijl passend bij je teams. Een kantoor om samen te overleggen, omdat digitale meetings niet genoeg zijn. Om samen te werken, want high fives geef je beter in het echt. En om samen te komen om met elkaar het weekend in te luiden. 

Bij B. huur je een kantoor met toegang tot extra werkplekken in de community area, vergaderruimtes, maar ook de Bgym, padelbanen en het rooftop restaurant. Onze community hub is verspreid over drie B. gebouwen, dus je vindt altijd een kantoor in de grootte die past bij jouw bedrijf om samen te gaan knallen.

vliegende start op de start-up floor.

Als startend bedrijf ben je soms nog niet helemaal klaar voor een eigen kantoor, maar wel een werkomgeving die meer privacy biedt dan coworking. Snappen we helemaal. Daarom is de start-up floor de perfecte plek voor jouw bedrijf. 

Op deze verdieping bieden we start-ups een eigen werkeiland waar je met je (groeiende) team kan samenwerken. De perfecte broedplaats voor elk startend bedrijf om samen verder te bouwen aan de volgende fase.

b-amsterdam-cowork

kies voor cowork.

Coworking is ideaal voor zelfstandige ondernemers en freelancers. Met een cowork membership bij B. kies je voor een stimulerende werkomgeving omringd door andere professionals. Een werkomgeving waar je gemakkelijk contact maakt met andere freelancers om samen te sparren, te padellen of een kop koffie te halen. 

Behoefte aan privacy? Hebben we ook aan gedacht, want op onze coworking floors vind je altijd aparte ruimtes voor je calls of om in stilte geconcentreerd meters te maken.

grote-eventzaal-amsterdam

ontmoet en organiseer.

B. is één van de grootste evenementenlocaties van Amsterdam en de ideale plek voor beurzen en congressen met verschillende break-out rooms. Ook voor (kleinere) vergaderingen kan je bij B. terecht – we hebben ruimtes voor meetings van 8 tot 1000 personen. 

We kunnen ook meedenken over je gehele programmering met sportieve activiteiten in de Bgym of op de padelbanen met een afsluitende borrel of diner in ons rooftop restaurant Bar Bistro Bureau.

ontmoet onze community.

maak elke werkdag anders. let’s play.

Elke dag is anders en elke dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Zorg voor ontspanning op zulke momenten en breek uit je werkbubbel. We zijn een stad in een gebouw en net als in de echte stad, is er genoeg te doen. 

Kies voor een potje padel, zweet de stress uit je lijf in de B. gym, bestel een gezonde lunch als energieboost of verwen jezelf met iets lekkers bij de koffiebar. Wat je ook kiest, bij B. kan het allemaal wanneer jij wilt.

Bar Bistro Bureau in B.1

Bar Bistro Bureau.

Noem het een bar. Noem het een bistro. Noem het je werkplek. Of je woonkamer. Bij Bar Bistro Bureau bereidt onze chef de heerlijkste lunches, hapjes, snacks en diners. Perfect voor tussendoor – alleen, met je collega’s of voor je (bedrijfs)feest. 

Gelegen op ons dakterras omringd door groen, met jeu des boulesbaan en DJ booth voor dansjes tussendoor.

B. Amsterdam padel.

De populariteit van padel is ongekend en dat is bij ons niet anders. Als echte aanjagers van deze sport staan we al een aantal jaren bekend als de plek in Amsterdam voor padel. Wij hebben 6 overdekte padelbanen, waarvan één geschikt voor 1 tegen 1 potjes. 

Maak je eigen padel poule op kantoor, vind je nieuwe padelbuddy via de B. community app of bezoek ons in de avond met je vriendengroep. In de daluren is padel gratis voor members en banen zijn ook te boeken door non-community members.

padelbaan-amsterdam

Bgym.

Voor een gezonde geest is een gezond lijf van belang. Onderhoud je lichaam of daag jezelf uit – hoe je ook sport, bij de Bgym kan altijd terecht. Leef je uit tijdens de HIIT of op de boksvloer. Volg groepslessen, boek een PT-sessie of ga lekker zelf aan de slag. De Bgym is open voor iedereen en B. community members krijgen korting.

STACH-shops.

Bij binnenkomst van ieder B. gebouw vind je direct een STACH shop. Een fijne plek voor een verse latte, gezonde snack of smakelijk tussendoortje. En niet alleen dat, het is ook een prettige spot voor toevallige ontmoetingen met andere community members.

boek een tour.

"(verplicht)" geeft vereiste velden aan

taal.
wensen.
Vertel ons waar je precies naar op zoek bent!