start-up floor

groei jouw bedrijf vanuit de start-up floor.

Jonge bedrijven hebben de ruimte nodig om hun ambities waar te maken, zonder de hoge kosten van een kantoor. Voor deze start-ups hebben we de perfecte werkoplossing. Op onze start-up floor huur je een eigen eiland met 2 tot 6 werkplekken. 

De beste manier om samen te werken en je groei te stimuleren op een verdieping met andere jonge, inspirerende ondernemingen.

contactpersoon.

Rijkje cowork community manager B. Amsterdam

Rijkje Hoiting

Cowork Community Manager

de basis van jouw succes

De plek waar het allemaal begon. Waar de groei werd ingezet. Waar de ideeën tot realisatie kwamen. Dat kan de start-up floor voor jouw bedrijf zijn. We hebben gezorgd voor dedicated eilanden waar je met je team kunt werken. Voor samenwerkende teams om te knallen, het verschil te maken en mijlpalen te bereiken. 

De start-up floor is ideaal als je bedrijf nog niet aan huurkosten van een eigen kantoor toe is en onze coworking te klein is voor jullie ambitie. De perks van werken bij B. Amsterdam zijn:

onze members aan het woord.

Een werkomgeving moet voldoen aan allerlei standaarden, en sfeer krijg je niet zomaar. Die maak je samen. Hieronder stellen een aantal members zich voor. Ze vertellen wat de sfeer bij B. Amsterdam zo uniek maakt. 

Luister naar de mensen achter Devence by Deloitte, Startupbootcamp, Braingineers, Ekomenu, Jong Ondernemen en Product for Product en waarom ze hun beste werk bij B. gedaan krijgen.

maak elke werkdag anders. let’s play.

Elke dag is anders en elke dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Zorg voor ontspanning op zulke momenten en breek uit je werkbubbel. We zijn een stad in een gebouw en net als in de echte stad, is er genoeg te doen. 

Kies voor een potje padel, zweet de stress uit je lijf in de B. gym, bestel een gezonde lunch als energieboost of verwen jezelf met iets lekkers bij de koffiebar. Wat je ook kiest, bij B. kan het allemaal wanneer jij wilt.

Bar Bistro Bureau in B.1

Bar Bistro Bureau.

Noem het een bar. Noem het een bistro. Noem het je werkplek. Of je woonkamer. Bij Bar Bistro Bureau bereidt onze chef de heerlijkste lunches, hapjes, snacks en diners. Perfect voor tussendoor – alleen, met je collega’s of voor je (bedrijfs)feest. 

Gelegen op ons dakterras omringd door groen, met jeu des boulesbaan en DJ booth voor dansjes tussendoor.

B. Amsterdam padel.

De populariteit van padel is ongekend en dat is bij ons niet anders. Als echte aanjagers van deze sport staan we al een aantal jaren bekend als de plek in Amsterdam voor padel. Wij hebben 6 overdekte padelbanen, waarvan één geschikt voor 1 tegen 1 potjes. 

Maak je eigen padel poule op kantoor, vind je nieuwe padelbuddy via de B. community app of bezoek ons in de avond met je vriendengroep. In de daluren is padel gratis voor members en banen zijn ook te boeken door non-community members.

padelbaan-amsterdam

Bgym.

Voor een gezonde geest is een gezond lijf van belang. Onderhoud je lichaam of daag jezelf uit – hoe je ook sport, bij de Bgym kan altijd terecht. Leef je uit tijdens de HIIT of op de boksvloer. Volg groepslessen, boek een PT-sessie of ga lekker zelf aan de slag. De Bgym is open voor iedereen en B. community members krijgen korting.

STACH-shops.

Bij binnenkomst van ieder B. gebouw vind je direct een STACH shop. Een fijne plek voor een verse latte, gezonde snack of smakelijk tussendoortje. En niet alleen dat, het is ook een prettige spot voor toevallige ontmoetingen met andere community members.

kom je nieuwe werkplek bekijken.

B-Amsterdam-werkplekken-events

ruimte om te groeien in onze gebouwen.

B. Amsterdam bestaat uit drie gebouwen die op steenworp afstand van elkaar gelegen zijn. Het zijn drie aparte gebouwen, simpelweg B.1, B.2 en B.3 genaamd. Ieder heeft een uniek karakter maar altijd met de B. spirit. De gebruikers van B.1, B.2 en B.3 vormen samen onze B.community. 

Een community die waarde hecht aan de flexibiliteit in kantoorruimte want er is altijd een passende plek voor elk bedrijf – met de mogelijkheid door te groeien naar een groter kantoor. Ook kan iedere community member in elk gebouw werken, samenkomen en nieuwe mensen leren kennen.

verover de wereld hoe en waar jij wilt.

Is een kantoor niet wat je nu nodig hebt? Bij B. Amsterdam kan je uit verschillende werkomgevingen kiezen die passen bij elke fase van je bedrijf.

kantoren.

van 20m2 tot 1.400m2, wat past bij jullie bedrijf?

cowork.

word jij onderdeel van de B. community?

community.

een begrip met ruim 3.000 members.
kantoorruimte huren amsterdam

jouw kantoor op maat.

Huur een kantoor bij B. voor een eigen werkomgeving in jouw huisstijl passend bij je teams. Een kantoor om samen te overleggen, omdat digitale meetings niet genoeg zijn. Om samen te werken, want high fives geef je beter in het echt. En om samen te komen om met elkaar het weekend in te luiden. 

Bij B. huur je een kantoor met toegang tot extra werkplekken in de community area, vergaderruimtes, maar ook de Bgym, padelbanen en het rooftop restaurant. Onze community hub is verspreid over drie B. gebouwen, dus je vindt altijd een kantoor in de grootte die past bij jouw bedrijf om samen te gaan knallen.

b-amsterdam-cowork

kies voor cowork.

Coworking is ideaal voor zelfstandige ondernemers en freelancers. Met een cowork membership bij B. kies je voor een stimulerende werkomgeving omringd door andere professionals. Een werkomgeving waar je gemakkelijk contact maakt met andere freelancers om samen te sparren, te padellen of een kop koffie te halen. 

Behoefte aan privacy? Hebben we ook aan gedacht, want op onze coworking floors vind je altijd aparte ruimtes voor je calls of om in stilte geconcentreerd meters te maken.

grote-eventzaal-amsterdam

ontmoet en organiseer.

B. is één van de grootste evenementenlocaties van Amsterdam en de ideale plek voor beurzen en congressen met verschillende break-out rooms. Ook voor (kleinere) vergaderingen kan je bij B. terecht – we hebben ruimtes voor meetings van 8 tot 1000 personen. 

We kunnen ook meedenken over je gehele programmering met sportieve activiteiten in de Bgym of op de padelbanen met een afsluitende borrel of diner in ons rooftop restaurant Bar Bistro Bureau.

B. Business Run

kom bij de B. community.

Onze members zijn werkende professionals vanuit allerlei sectoren. De gemeenschappelijke deler is dat zij het allemaal belangrijk vinden dat hun werkomgeving meer is dan een plek is van waaruit ze de wereld bestormen. Ze staan open voor verbinding, om elkaar te motiveren, maar ook om gewoon lol te hebben. 

De B.community managers zijn er om contact te stimuleren, connecties te maken en voor een gezellig praatje. Zij brengen de community samen van founders en teammembers van start-ups, scale-ups, freelancers tot corporate innovators.

tour de start-up floor.

boek een tour.

"(verplicht)" geeft vereiste velden aan

taal.
wensen.
Vertel ons waar je precies naar op zoek bent!